Wedstrijdstructuur

Wedstrijdstructuur

Wedstrijdstructuur

De kick van het wedstrijdsurfen. Als je al wat ervaring hebt met windsurfen wil je jezelf misschien wel eens meten met anderen. Waarschijnlijk heb je al eens met je vrienden gekeken wie er het snelst was van de ene naar de andere kant van het water of je beheerst net die radicalere trick, waar iedereen op aan het oefenen is.

Wedstrijden zijn een logisch vervolg. Door aan een wedstrijdje meedoen ga je jezelf echt serieus meten met anderen. Laat zien wat je kan, laat zien dat jij de snelste bent, laat zien dat jij de meest moeilijke tricks weet te staan.

Het Watersportverbond, de NVW, diverse windsurfverenigingen en organisaties hebben voor komend seizoen weer een enorme reeks aan wedstrijden gepland. Er zijn wedstrijden op verschillende niveau’s, hierdoor is het mogelijk in te stappen op het niveau dat bij je past.

Je kunt doorgroeien zo ver je wilt, van clubwedstrijd om de hoek tot de PWA World Cup of de Olympische Spelen aan toe! Meer informatie over de weg naar de olympische spelen is te vinden op:
https://www.watersportverbond.nl/kenniscentrum/topsport/voorkeurslijn-van-jeugd-naar-olympisch/

Heb je vragen en/of opmerkingen over de wedstrijdstructuur in Nederland, mail je vraag naar info@wedstrijdsurfen.nl

Word lid

Lid worden is eenvoudig!
Maak gebruik van allerlei voordelen.

Wedstrijddocumenten

Wil je weten wat de regels zijn voor de komende wedstrijd?
Klik op onderstaande button.